Γιάννης Μπουρούσης: «Το Παγκόσμιο μπορεί να είναι το τελευταίο μου τουρνουά»!

Ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη της Εθνικής επί της Γεωργίας οτι έκανε ο,τι μπορούσε ώστε να προκριθεί η ομάδα ενώ υπογράμμισε οτι το Παγκόσμιο ενδέχεται να είναι το τελευταίο του τουρνουά με την “Επίσημη Αγαπημένη”

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανέφερε μετά από το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία:

«Δεν περίμενα πως θα κάναμε το 10/11, αλλά πίστευα πως θα φτάναμε στην πρόκριση. Ο καθένας βοήθησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε σκληρά και να μην πάμε στη Γερμανία για διακοπές.

Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στο Παγκόσμιο, αν δεν τα καταφέρναμε θα ήμουν πολύ στενοχωρημένος γιατί μπορεί να είναι και το τελευταίο τουρνουά. Έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα. Μπορεί να γίνονται λάθη, εγώ καμιά φορά φωνάζω στην ομάδα, αλλά το κάνω για να δώσω έξτρα ώθηση για να κερδίσουμε.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον, αλλά δεν φτάνει το ταλέντο, θέλει και δουλειά για να φτάσουμε ψηλά. Θα πάμε στο Παγκόσμιο για το καλύτερο δυνατό».
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ