Γιατράς: “Τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς στην δεύτερη περίοδο”

Απογοητευμένος με την εμφάνιση του Προμηθέα εμφανίστηκε ο Μάκης Γιατράς έπειτα απο την ήττα της ομάδας του με 63-57 απο την Μπρέσια.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Πατρινών στην Ιταλία και μίλησε για το κακό δεύτερο δεκάλεπτο της ομάδας του, την αστοχία των παικτών του αλλα και για τα κρίσιμα καλάθια των γηπεδούχων.

Οι δηλώσεις του τεχνικού των Αχαιών:

“Το παιχνίδι είχε πολλές διαφορετικές φάσεις. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για εμάς, κάτι ασυνήθιστο για την ομάδα μας. Τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς στην δεύτερη περίοδο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές στην άμυνα και προηγηθήκαμε με 6 πόντους σε κάποιο σημείο. Η Μπρέσια έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος του αγώνα και ένα από αυτά στην λήξη του χρόνου. Χάσαμε κάποιες ελεύθερες βολές και ελεύθερα σουτ και η Μπρέσια κέρδισε δίκαια. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Top16 και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ