Για ακόμα μία έκπληξη η Λαμία

Την Τρίτη το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης των «8» του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (17.00).

Μετά τον αποκλεισμό από την φάση των «16» του Παναθηναϊκού, θέλει να προσπαθήσει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Νέα δύσκολη αποστολή, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του και αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των «ερυθρολεύκων» (ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), μπορεί να πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας από τις 11:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μελίσσα, Δημούτσο, Καραγκούνη όπως και τους τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχαράνο.

Mετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

1 Bojan Saranov
99 Παναγιώτης Κατσίκας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
16 Francisco Piti
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
26 Denis Epstein
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
12 Jean-Luc Assoubre
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ