Για μια θέση στον τελικό Άγιαξ και Τότεναμ

Άγιαξ και Τότεναμ θα έρθουν αντιμέτωπες σήμερα (22:00) στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, για την ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο Άγιαξ, στον πρώτο αγώνα, είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 0-1, το οποίο θέλει να διατηρήσει απέναντι στον Αγγλικό σύλλογο.

Ο «Αίαντας» δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπαντέ και Έιτινγκ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν παρουσιάζονται 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση. Οι Ολλανδοί είναι κοντά στην πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης μετά από 23 χρόνια, όταν αντιμετώπισαν το 1996 την Γιουβέντους στην Ρώμη και ηττήθηκαν στην διασικασία των πέναλτι με 4-2.

Με την αποστολή της Τότεναμ στο Άμστερνταμ δεν ταξίδεψαν οι Οριέ, Κέιν και Γουίνκς, λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Λαμέλα και Βερτόνγκεν. Ο αγγλικός σύλλογος χρειάζεται να κάνει αγώνα δρόμου, αν θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ έχει πάρει ήδη το εισητήριο για τον τελικό με την ανατροπή που πέτυχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ