Για την κούπα και στο Ντουμπάι ο φοβερός Τσιτσιπάς

«Τρένο» και στο Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε πίσω στα σετ από τον Γκαέλ Μονφίς, αλλά στη συνέχεια πήρε τα άλλα δύο στο τάι μπρέικ και έτσι νίκησε 2-1, για να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά και να μπει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κάνοντας το 3-0 στα γκέιμ, αλλά ο Μονφίς το γύρισε και έτσι πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Τα επόμενα δύο ήταν ντέρμπι με τον Έλληνα 20χρονο τενίστα να τα παίρνει στο τάι μπρέικ (7-6) και μάλιστα με το ίδιο σκορ 7-4.

Έτσι, το εξαιρετικό μέχρι στιγμής 2019 συνεχίζεται για τον σπουδαίο Έλληνα τενίστα, ο οποίος μετά το τρόπαιο που κατέκτησε στη Μασσαλία, τώρα προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι, περιμένοντας έναν εκ των Ρότζερ Φέντερερ ή Μπόρνα Τσόριτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ