Για την πρωτιά Νάπολι και Μπαρτσελόνα

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Champions League ανοίγει σήμερα στις 19:55 με δύο αναμετρήσεις.

Η Ζενίτ υποδέχεται την Λειψία στο Γκαζπρόμ Αρένα στις 19:55 για τον 7ο όμιλο. Η Λειψία, που είναι πρώτη στον όμιλο, θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στην δεύτερη του ομίλου. Στον ίδιο όμιλο, Λυών και Μπενφίκα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Ολυμπίκ στις 22:00. Οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Κόντι, Εμπουεχί και Σίλβα.

Στις 19:55, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Σλάβια Πράγας στο Καμπ Νου για τον 6ο όμιλο. Οι Σουάρεζ και Χοβόρκα δεν θα είναι στην διάθεση των ομάδων τους λόγω τραυματισμών. Στις 22:00, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, στην προσπάθειά τους να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Στον 8ο όμιλο, Βαλένθια και Λιλ θα δώσουν «μάχη» στο Μεστάγια στις 22:00, έχοντας αρκετές απουσίες. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα, ώστε να επικρατήσουν και να διατηρήσουν την 3η θέση. Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος Τσέλσι θα παραταχθεί απέναντι στον Άγιαξ στο Στάμφορντ Μπριζ με τρεις απώλειες, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν την πρωτιά.

Λίβερπουλ και Γκενκ έρχονται αντιμέτωπες στον Άνφιλντ στις 22:00 για τον 5ο όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, ενώ οι γηπεδούχοι να διατηρήσουν την δεύτερη θέση του ομίλου. Η Νάπολι θα φιλοξενήσει την ίδια ώρα την Red Bull Σάλτσμπουργκ στο Σάο Πάολο, με τις δύο πλευρές να μετρούν απώλειες. Η Νάπολι θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Ζενίτ-Λειψία

19:55 Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας

22:00 Βαλένθια-Λιλ

22:00 Λίβερπουλ-Γκενκ

22:00 Λυών-Μπενφίκα

22:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ίντερ

22:00 Νάπολι-Red Bull Σάλτσμπουργκ

22:00 Τσέλσι-Άγιαξ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ