Για την πρώτη του νίκη σε ντερμπι ο ΑΡΗΣ

Ο κύκλος των ντέρμπι για τον 1ο γύρο του ΑΡΗ κλείνει σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (19:00 ΕΡΤ) για την 12η στροφή του πρωταθλήματος.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” υποδέχεται φέτος ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη φιλοδοξεί να φτάσει στη νίκη για παραπάνω λόγους από ένα απλό “τρίποντο”.

Με υψηλό κίνητρο και αυτοπεποίθηση

Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη μένουν μόνοι στην 4η θέση και παράλληλα σταθεροποιούνται ακόμα περισσότερο στα υψηλά “στρώματα” της βαθμολογίας, κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα με την οποία ισοβαθμούν στους 18 βαθμούς.

Οι παίκτες προσέγγισαν από την αρχή της εβδομάδας το σημερινό παιχνίδι ως μία μεγάλη ευκαιρία, δουλεύοντας με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Δύο “όπλα” που τους έδωσε το σημαντικό “διπλό” στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Η μοναδική απουσία για τον Σάββα Παντελίδη ακούει στο όνομα του Ούγκο Σόουζα. με τον Θωμά Ναζλίδη να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ