Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη πριν τη δύσκολη συνέχεια

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 (19:30, Nova Sports).

Ένα παιχνίδι σε μια έδρα που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι θέλουν να φύγουν με τους 3 βαθμούς, μιας και ακολουθούν τα κρίσιμα ματς με την Τότεναμ και με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για τη συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γκασπάρ και Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας, Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο της άμυνας, Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε στον άξονα, Ποντένσε και Τσιμίκας στα φτερά και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού και ο Λοβέρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον μόνιμο τραυματία Μαξίμοβις, όπως και τους Ντομίνγκεζ, Ρέντζα και Μιλόγεβιτς, με τον τελευταίο να τραυματίζεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων της Σερβίας.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του Πανιωνίου που αποτελείται από τους: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ