Για το διπλό ο ΑΡΗΣ

“Εξοδος” Νο2 σε διάστημα επτά ημέρων για τον ΑΡΗ, ο οποίος φιλοξενείται σήμερα από τον Λεβαδειακό στις 15:00 ( NS1) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν μακριά από την έδρα τους. Αυτή τη φορά βέβαια αρκετά ανανεωμένοι και τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα. Απέναντι βέβαια σε έναν Λεβαδειακό που θα τα δώσει όλα παίζοντας τα… ρέστα του πλέον για την παραμονή.

Επιτέλους… χαμόγελα για Παντελίδη

Η εβδομάδα αυτή κύλησε διαφορετικά και σαφώς με περισσότερα χαμόγελα για τον Σάββα Παντελίδη. Και πως να είναι διαφορετικά άλλωστε, από τη στιγμή που υπολογίζει ξανά στους Τόνσο, Σιώπη και Διαμαντόπουλο ενώ μετράει ακόμα δύο επιλογές. Αυτές των Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος που συμπεριλήφθηκαν με το… καλημέρα σε αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Tonso, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ