Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου

Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από δύο σημαντικά διπλά σε Τούμπα (για το πρωτάθλημα) και Λονδίνο, θέλουν να επαναλάβουν το προ 10ημέρου θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα κάνουν μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο τελικό του θεσμού, ενόψει του επαναληπτικού στις 22 ή 23 Απριλίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Εμρέ Μορ, όπως επίσης και τον τραυματία Καφού. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ζοσέ Σα, καθώς έχει ακόμα το τραύμα από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στο αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ένας εκ των Σα ή Τζολάκη. Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά στον άξονα, Ραντζέλοβιτς με Βαλμπουενά μεσοεπιθετικά και στην κορυφή τον Χασάν.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ