Για το 3Χ3 ο Άγιαξ

Η 3η αγωνιστική του Champions League συνεχίζεται σήμερα με τις υπόλοιπες οκτώ αναμετρήσεις.

Η αυλαία ανοίγει στις 19:55 με δύο αναμετρήσεις, σε Ολλανδία και Γερμανία. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Τσέλσι στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα για τον 8ο όμιλο, με τους Ολλανδούς να θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 στην διοργάνωση. Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να κάνει την δεύτερη νίκη της, αλλά θα παραταχθεί με αρκετές απώλειες στο Άμστερνταμ.

Την ίδια ώρα, η Λειψία υποδέχεται την Ζενίτ στο Red Bull Αρένα για τον 6ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να μετρούν απουσίες. Οι δύο πλευρές μετρούν από μια νίκη στην διοργάνωση και θα επιδιώξουν την δεύτερη στην σημερινή αναμέτρηση.

Για τον 8ο όμιλο, Λιλ και Βαλένθια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Πιέρ-Μοροΐ στις 22:00. Οι Σάντσες και Γουεά για τους γηπεδούχους και ο Γκάγια για τους φιλοξενούμενους δεν θα βοηθήσουν τις ομάδες τους λόγω τραυματισμών. Η Λιλ θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, ενώ η Βαλένθια θα επιδιώξει την δεύτερη νίκη της.

Μπενφίκα και Λυών θα έρθουν αντιμέτωπες στις 22:00 στο Ντα Λουζ για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Η Μπενφίκα θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, χωρίς να έχει στην διάθεσή της τους Αλμέιρα, Τσικίνιο, Κόντι και Φλορεντίνο λόγω τραυματισμών.

Για τον 5ο όμιλο, η Γκενκ θα φιλοξενήσει την Λίβερπουλ στο Λούμινους Αρένα στις 22:00, με τον Βούκοβιτς για τους γηπεδούχους και τον Κλέιν για τους φιλοξενούμενους να μην συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή λόγω τραυματισμού. Η Γκενκ θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση, ενώ η Λίβερπουλ θα επιδιώξει την δεύτερη νίκη της. Την ίδια ώρα, η Red Bull Σάλτσμπουργκ θα υποδεχτεί την Νάπολι στο Red Bull Αρένα με τον ιταλικό σύλλογο να θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του ομίλου.

Τέλος, για τον 6ο όμιλο, η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Σαν Σίρο στις 22:00. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη με τους Ντ’ Αμπρόσιο, Σάντσες και Σένσι να μην συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή λόγω τραυματισμών. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, Σλάβια Πράγας και Μπαρτσελόνα θα έρθουν αντιμέτωπες στο Στάδιο Σίνομπο (22:00). Οι Ρομπέρτο και Ουμτιτί δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους «Μπλαουγκράνα» λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Άγιαξ-Τσέλσι

19:55 Λειψία-Ζενίτ

22:00 Γκενκ-Λίβερπουλ

22:00 Ίντερ-Μπορούσια Ντόρτμουντ

22:00 Λιλ-Βαλένθια

22:00 Μπενφίκα-Λυών

22:00 Red Bull Σάλτσμπουργκ-Νάπολι

22:00 Σλάβια Πράγας-Μπαρτσελόνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ