Για το 4Χ4 Παρί και Μάντσεστερ Σίτι

Η 4η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Στις 19:55, η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Γιουβέντους στο RZD Αρένα για τον 4ο όμιλο. Η Γιουβέντους θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απώλειες. Στις 22:00, η Μπάγερν Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μπάι Αρένα, με τις δύο πλευρές να έχουν απουσίες. Οι Ισπανοί ισοβαθμούν με την Γιουβέντους και θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση.

Η δεύτερη αναμέτρηση που «ανοίγει» αυλαία είναι αυτή της Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Αλιάνζ Αρένα για τον 2ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις παίκτες, ενώ για την ελληνική ομάδα, ο Σισέ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή λόγω τραυματισμού. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, Ερυθρός Αστέρας και Τότεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ράικο Μίτιτς. Οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν την δεύτερη νίκη τους στην διοργάνωση, ενώ η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει την καλή της εμφάνιση.

Η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στο Σαν Σίρο στις 22:00 για τον 3ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν απώλειες, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο Champions League. Την ίδια ώρα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μαξιμίρ, με στόχο να πάρουν την δεύτερη νίκη για να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση.

Στο 1ο όμιλο, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπριζ έρχονται αντιμέτωποι στο Παρκ ντε Πρινς στις 22:00. Η Παρί θέλει την νίκη και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της, ενώ η Μπριζ θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Την ίδια ώρα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατασαράι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μπερναμπέου, έχοντας απώλειες. Ο ουραγός του ομίλου μετρά δύο ήττες και μόλις μία ισοπαλία και θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη απέναντι στην «Βασίλισσα».

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας-Γιουβέντους

19:55 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός Πειραιώς

22:00 Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτι

22:00 Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ

22:00 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης

22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μπριζ

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατασαράι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ