Γιώργος Καντζιλιέρης: “Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει”

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καντζιλιέρη να στέκεται στην μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει φέτος οι παίκτριες του, ενώ τόνισε μεγάλος σκοπός του συλλόγου είναι η άμεση επιστροφή στην Α1. 

Τέλος ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον μικρό τελικό και την αναμέτρηση κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Πραγματικά έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια εδώ και έχει επιστρέψει στα Final Four που είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια. Αυτό που έχουμε πλέον να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε, να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά στην Α1 και να πρωταγωνιστήσουμε εκεί όπου η ομάδα ανήκει. Θα έχουμε το χρόνο από σήμερα το βράδυ να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχασε στις λεπτομέρειες, είναι ένας έμπειρος αντίπαλος και θα δώσουμε το 100%»

Από τη μεριά της, η Ασπασία Καλαμπάκου δήλωσε:«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο στον ημιτελικό, καθώς εμείς φέτος παίζουμε στην Α2. Στόχος της σεζόν είναι η επιστροφή στην Α1. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον μικρό τελικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ