Γιώργος Μασούρας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Γιώργο Μασούρα.

**Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Μασούρα που έδωσε πρόσφατα στο Kingsport.gr και στους Γιάννη Δρόσο και Δημήτρη Μαγγανάρη.***

«Γιώργο Μασούρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!», ήταν το σχόλιο της Πειραϊκής ΠΑΕ στο Twitter, που συνοδεύεται με φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στα ερυθρόλευκα.

Ο 25χρονος παίκτης, που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο στο πρώτο μισό της σεζόν, όπου σημείωσε 7 τέρματα σε 16 αγώνες, ενώ κέρδισε και την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών, μετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εδώ και κάποιες ημέρες, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

«Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρό που είχα από μικρό παιδί πραγματικότητα και θα δώσω την ψυχή μου γι΄ αυτή την ομάδα. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του Καραισκάκη από πάνω, θέλω να τη ζήσω και μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φθάσω σε αυτό το σημείο» είπε ο Μασούρας στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ