Γιώργος Παντελάκης: «Συνεχίσαμε το αήττητο σερί μας, η προσοχή μας πλέον στην Καρόλο»

Ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αθηναϊκού στην Α1 Γυναικών και στην αήττητη πορεία της ομάδας του. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στην αναμέτρηση κόντρα στην Καρόλο για την ευρωλίγκα γυναικών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας με τον Αθηναϊκό. Δοκιμάσαμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι και σκοπός μας ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας στην Ελλάδα. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με την Καρόλο στην Ευρωλίγκα, ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία μας».

Από την πλευρά της, η Πηνελόπη Παυλοπούλου δήλωσε: «Σήμερα στο πρώτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε πολλούς πόντους και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στο παρκέ. Στα επόμενα δεκάλεπτα προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό και φάνηκε και στο τελικό σκορ. Από εκεί και πέρα με βγήκαν κάποια πράγματα στην επίθεση και κάναμε κάποιες δοκιμές ενόψει του παιχνιδιού της Ευρωλίγκας. Από εδώ και μπρος αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε  το καλύτερο μας πρόσωπο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ