Γιώργος Ταράσης: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Παρελθόν αποτελεί ο κύριος Γιώργος Ταράσης από τον Παναιτωλικό ύστερα από δεκαπέντε χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο. Ο έμπειρος προπονητής με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιτωλικού  ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την άψογη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για το πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου τόσο στην Α΄ ομάδα από όπου ξεκίνησα και κατόπιν στα τμήματα υποδομής της

Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, γεμάτο με συναισθήματα και εμπειρίες.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κύριο Κωστούλα Φώτη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να είμαι στο προπονητικό επιτελείο του Παναιτωλικού.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κύριο Γεράσιμο Μπελεβώνη και όλο το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Τους συνεργάτες προπονητές, τους αθλητές-ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και εμένα προσωπικά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Π.Α.Ε. και του EMILEON καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για την αγάπη τους στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει σε κάθε επίπεδο.

Με εκτίμηση

Ταράσης Γιώργος

Προπονητής ποδοσφαίρου, U.E.F.A. PRO

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ