Γκέλα για Λάτσιο που χαιρετάει το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Λάτσιο έκανε την γκέλα της αγωνιστικής καθώς ηττήθηκε με 1-2 στην Ρώμη από την υποβαβισμένη Κιέβο.

Ο Βιγκνάτο στο 49′ και ο Χετεμάι δύο λεπτά αργότερα έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Βερόνα. Το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ήταν να μειώσει με τον Καισέδο στο 67′.

Η Τορίνο νίκησε την Τζένοα με 0-1 στην Γένοβα. Ο μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Ανσάλντι στο 58′.

Ισόπαλο με 1-1 ήρθε το ματς στο Ούντινε. Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με το τέρμα του Σένσι στο 31′ ενώ η Ουντινέζε ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Λιρόλα στο 80′.

Με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 27′ η Κάλιαρι ξεπέρασε το εμπόδιο της Φροζινόνε.

Η Μπολόνια πολύ εύκολα νίκησε την Σαμπντόρια με 3-0. Το αυτογκόλ του Τονέλι στο 54′ έλυσε τα πόδια της πρώην ομάδας του Βαγγέλη Μόρα και ο Πούλγκαρ στο 67′ και Ουρσολίνι στο 83′ υπέγραψαν την νίκη των Ροσομπλού.

Στο πιο τρελό ματς της αγωνιστικής η Σπαλ επιβλήθηκε με 2-4 της Έχει. Τα γκολ πέτυχαν οι Καπούτο στο 22′ και ο Τραορέ στο 47′. Ενώ για την Σπαλ σκόραραν οι Πετάνια στο 28′ και το 61′, ο Φλόκαρι στο 44′ και ο Αντενούτσι στο 88′.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ