Γκαμπριέλε Γκραβίνα: «Η οριστική διακοπή θα είναι ο θάνατος του ιταλικού ποδοσφαίρου»

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μέσω δηλώσεων του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει σε καμία περίπτωση την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Serie A.

Οι δηλώσεις του έρχονται σε κόντρα με την κυβέρνηση, καθώς υπάρχουν έντονες επιφυλάξεις. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μίλησε με ανθρώπους της Άσκολι.

Ο Γκραβίνα ανέφερε: «Όσο είμαι πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δεν θα υπογράψω ποτέ την οριστική διακοπή, γιατί αυτό θα είναι ο θάνατος του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Προστατεύω τα συμφέροντα όλων και αρνούμαι να υπογράψω το απόλυτο κλείσιμο. Εκτός αν υπάρχουν λόγοι, που αφορούν την υγεία όλων των εμπλεκομένων. Αλλά όλοι μου λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να σταματήσω.

Αν το κλείσουμε οριστικά, το σύστημα θα χάσει 700-800 εκατομμύρια ευρώ. Αν παίζουμε κεκλεισμένων οι απώλειες θα είναι 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με την παρουσία φιλάθλων 100-150 εκατομμύρια ευρώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ