Γκιάν: “Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στη Σίτι, αλλά δεν τα κατάφερα”

Ο Ασαμόα Γκιάν έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το λόγο που δεν μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2008.

Ο Γκανέζος επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του στο Copa Africa του 2008, κάτι που του στέρησε τη μεταγραφή του στους “Πολίτες”.

«Λυπάμαι που έπαιξα στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής το 2008, καθώς έπαιζα με τραυματισμό, ωστόσο ένιωσα πως έπρεπε να θυσιαστώ για την χώρα μου, όμως έχω επικριθεί πολύ για την απόδοση μου», είπε αρχικά ο Γκιάν στο GTV Sports+.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πραγματικά λυπάμαι που έπαιξα στο τουρνουά, καθώς ακόμα και μετά από αυτό έπρεπε να μείνω εκτός για περίπου πέντε μήνες. Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου με την εθνική ομάδα της χώρας μου».

Ύστερα από το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, απείλησε πως θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Γκάνας, αφότου προέκυψε πως η οικογένειά του δέχθηκε επίθεση από οργισμένους οπαδούς μετά το ματς. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι χρειάστηκε προεδρική παρέμβαση για να τον αποτρέψουν να αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας. Τελικά, εκείνο το καλοκαίρι ο Γκανέζος στράικερ πήρε μεταγραφή για την γαλλική Ρεν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ