Γκουαρντιόλα:«Ο Μάχρεζ είναι ένας φανταστικός παίκτης»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο του Ρίγιαντ Μάχρεζ αναφέροντας επίσης ότι πλέον οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτυ περιμένουν καθοριστικά γκολ από αυτόν.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέτυχε ο Αλγερινός κόντρα στην Έβερτον, ο Ισπανός προπονητής δεν μπορούσε παρά να επαινέσει τον πρώην παίκτη της Λέστερ.

Ήδη μετράει σε εννιά αγώνες, τρία γκολ και έξι ασίστ έχοντας ξεκινήσει εξαιρετικά στην αρχή της σεζόν. «Όλη την σεζόν έχει παίξει εξωπραγματικά. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και είμαι χαρούμενος για αυτόν διότι παίζει σε ένα απίστευτο επίπεδο.»

«Το Κόπα Άφρικα τον έχει κάνει να πιστέψει πόσο καλός μπορεί να είναι. Ήξερε ήδη ότι ήταν καλός αλλά νομίζω πως η κατάκτηση του τροπαίου τον βοήθησε πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό γι’αυτόν.

«Από την αρχή της σεζόν έφτασε με τρομερή νοοτροπία. Ήταν θετικός με τον τρόπο που έπαιζε. Έχεις το συναίσθημα ότι όταν αγγίζει την μπάλα έξω απ’την περιοχή και συγκλίνει, κάτι καλό θα συμβεί.»

«Πιστεύω ότι όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν και αυτό διότι έχει ένα χάρισμα. Έχει κάτι ξεχωριστό.»

Άλλος ένας παίκτης που ξεχώρισε στο Γκούντισον Παρκ ήταν ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ένας ακόμα παίκτης που έχει βοηθήσει τους Πολίτες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ θεωρεί πως οι δύο επιθετικοί έχουν πολύ καλή σχέση, και χαίρεται να τους βλέπει να συνεργάζονται και να βοηθούν στο να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Έβερτον ενώ αποκάλυψε πως με βάση τους αγώνες της ομάδας επιλέγονται και οι παίκτες που θα ξεκινήσουν στην εντεκάδα.

«Προσπαθώ να έχω τους πάντες εμπλεγμένους. Μερικοί παίκτες δεν παίζουν κανονικά και βρίσκουν λιγότερα λεπτά από κάποιους άλλους. Προσπαθώ να αφήνω τους σημαντικούς παίκτες να παίζουν.»

«Ο Γκουντογκάν είναι απίστευτος, ο Κέβιν και ο Νταβίντ επίσης, τι μπορώ να πω για τον Νταβίντ, τον Γκαμπριέλ και τον Σέρτζιο;

«Απλά σκέφτηκα πως λόγω του ότι δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ οπότε είπα να τους επιλέξω για τον δεύτερο αγώνα των ομίλων. Παίζουμε Σάββατο και Τρίτη.

«Χθες ο Σέρτζιο αισθάνθηκε κάτι μικρό στο πόδι του οπότε προτίμησα τον Γκαμπριέλ να ξεκινήσει βασικός και στα τελευταία λεπτά να παίξει ο Σέρτζιο.

«Μπήκε μέσα και το τρίτο γκολ προήλθε από αυτόν. Ξέρω πως θέλει να σκοράρει γκολ και να διατηρήσει το επίπεδο του.

«Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Γουότφορντ σκόραρε ένα γκολ και έκανε τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες επιπλέον. Ο Γκαμπριέλ έπαιξε καλά κόντρα στην Πρέστον.»

«Προσπαθώ να επιλέγω και τους δύο. Ξέρω ότι εκείνος που δεν παίζει είναι λυπημένος αλλά έτσι πρέπει να γίνει.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ