Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Εύχομαι να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε την θέση του για τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά τα όσα συμβαίνουν στο Καμπ Νου, όπως η δημόσια κριτική που άσκησε ο Αργεντινός σταρ στον τεχνικό διευθυντή των Μπλαουγκράνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ο αποκλεισμός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο κύπελλο Ισπανίας αλλά και το γεγονός ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, οι φήμες περί φυγής του από την ομάδα έχουν πάρει “φωτιά”.

Φημολογείται πως η Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τον 32χρονο επιθετικό το καλοκαίρι, όμως ο Γκουαρντιόλα, μέσα από τα λόγια του, ουσιαστικά “τελείωσε” τα όσα ακούγονται, λέγοντας πως θέλει να δει τον Μέσι να κλείνει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Είναι ένας παίκτης για την Barcelona, θα μείνει εκεί και αυτή είναι η ευχή μου. Δε θα μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων. Νομίζω πως θα τελειώσει την καριέρα του εκεί και αυτό εύχομαι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ