Γκουαρντιόλα: «Μπορούμε να φτάσουμε τη Λίβερπουλ»

Μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς και την ήττα με 2-0 στο Έτιχαντ Στάντιουμ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε το πλέον -8 απο την Λίβερπουλ και την κορυφή και κατά πόσο οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει τους “Κόκκινους”: «Γνωρίζω τους παίκτες και είναι εκπληκτικοί. Μπορούν να το κάνουν».

«Η απόσταση είναι μεγάλη. Το γνωρίζω αυτό. Για πολλούς λόγους, η Λίβερπουλ δεν χάνει βαθμούς. Είναι καλύτερο για εμάς να μην σκεφτόμαστε πως μια ομάδα είναι οχτώ πόντους μπροστά. Βρισκόμαστε μόνο στον Οκτώβριο και έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε».

«Συνήθως όμως οι ομάδες που πήραν τον τίτλο, την επόμενη σεζόν δεν τον κερδίζουν ξανά. Αυτό γινόταν στο παρελθόν».

Για τους λόγους που έφεραν την χθεσινή ήττα από τους Λύκους πρόσθεσε: «Ήταν μια άσχημη μέρα. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα είναι μια τέτοια μέρα, γιατί δημιουργήσαμε λιγότερο. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδας που αμύνονταν μαζικά και βρίσκαμε έναν τρόπο, για να το κάνουμε, αλλά σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 10 Νοεμβρίου στο Άνφιλντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ