Γκουντογκάν: «Θα ήταν εντάξει για εμένα να δωθεί το πρωτάθλημα στην Λίβερπουλ»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γκουντογκάν σε δηλώσεις του, μίλησε για την καθημερινότητά του στην καραντίνα. Ακόμη αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Premier League , ενώ παραδέχτηκε πως δεν θα τον πείραζε να δωθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ, αν το πρωτάθλημα σταματούσε οριστικά αυτή την στιγμή.

Ο 29χρονος, μέτρα 40 εμφανίσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με την Σίτι, ενώ έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ. Ο Γερμανός βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2016.

Σε ερώτηση αν έχει πρόβλημα να δωθεί ο τίτλος του πρωταθλήματος στην Λίβερπουλ, αν υπάρξει οριστική διακοπή της Premier League, απάντησε «Θα ήταν εντάξει για εμένα, πρέπει να έχει αθλητικό πνεύμα».

Στην συνέχεια μίλησε για τις περικοπές στους μισθούς των ποδοσφαιριστών και αν θα βοηθήσει, ομάδες μικρότερων κατηγοριών: «Φυσικά και θα το έβρισκα εντάξει, φυσικά. Για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών δεν είναι εύκολο όμως».

Τέλος, μίλησε για το πώς περνάει αυτές τις ημέρες σπίτι, λόγω της καραντίνας: «Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετική κατάσταση που δεν μπορεί να κατανοηθεί πλήρως. Μερικές φορές φοβάσαι να πας για μια βόλτα για 10 με 15 λεπτά έξω. Παρόλο που ήταν παραδόξως και ειρωνικά εξαιρετικά όμορφα από τον καιρό εδώ στο Μάντσεστερ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ