Γλίτωσε την ήττα στο τέλος η Παρί Σεν Ζερμέν

Ισόπαλες ήρθαν η Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και η Γαλατασαράι με τη Μπρυζ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν

Την ήττα που θα της χάλαγε… το αήττητο σερί γλίτωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτήν και στη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία έληξε ισόπαλη με 1-1.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Παρί παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ζιντάν ακολουθεί δεύτερη με 8 βαθμούς.

Ο Μπενζεμά μόλις στο 17ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο ίδιος στο 79’ σκόραρε ξανά και έγραψε το 2-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ απάντησε για τους φιλοξενούμενους, μειώνοντας σε 2-1. Ο Σαράμπια στο 83’ νίκησε τον Κουρτουά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γαλατασαράι-Μπρυζ

Νωρίτερα, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Μπρυζ, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτόματα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπουγιούκ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Τι κι αν όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το 1-0 ως τελικό σκορ, ο Ντιατά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε την ισοφάριση.

Ο ίδιος μάλιστα το επόμενο λεπτό αποβλήθηκε, όπως και ο Μάτα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες.

Παρί Σεν Ζερμέν 13

Ρεάλ Μαδρίτης 8

Μπρυζ 3

Γαλατασαράι 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ