Γυναικείο μπάσκετ: Ξεκίνησε προετοιμασία και η Εθνική νεανίδων

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (5-14/7) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Νεανίδων στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη (18/6) και στη συνέχεια, την Πέμπτη (19/6) θα αναχωρήσει για την πόλη των Σκοπίων προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης μιλώντας για την φετινή προσπάθεια της ομάδας δήλωσε: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Υπάρχουν αρκετές απουσίες σήμερα, καθώς έλειπαν κάποιες παίκτριες που είχαν υποχρεώσεις με μαθήματα, όμως σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πριν από το πρώτο τουρνουά που θα πάρουμε μέρος. Έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά και ελπίζουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουν προγραμματιστεί αρκετά φιλικά μέσα από τα οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να κάνουμε τις δοκιμές μας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ