Γύρισε από την κόλαση η Νάπολι, αλλά μίλησε η ψυχή της Γιουβέντους

Μια απίστευτη νίκη πήρε η Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι με 4-3 σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλά γκολ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Serie A, για την 2η αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους καθώς τρία λεπτά ήταν αρκετά για να περάσουν μπροστά στο σκορ.

Στο 16’ η «Γιούβε» έφυγε στην κόντρα με τον Κόστα, που μπήκε στην περιοχή, βρήκε τον Ντανίλο, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν με εντυπωσιακό τρόπο ντρίμπλαρε τον Κουλιμπαλί, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Νάπολι είχε ανεβάσει ρυθμούς και έδειξε πως μπορεί να κάνει την ανατροπή, ωστόσο κόντρα στην ροή του ματς στο 62’ ο Κόστα έδωσε στον Ρονάλντο, αυτός έκανε πλασέ, κοντά στο σημείο του πέναλτι, και σκόραρε για το 3-0.

Παρά το γκολ το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους Ναπολιτάνους, για τους οποίους είκοσι λεπτά ήταν αρκετά να γίνουν πρωταγωνιστές στο παιχνίδι.

Στο 66’ μείωσε η Νάπολι με κεφαλιά Κώστα Μανωλά και στο 68’ ο Ζιελίνσκι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λοσάνο με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-2.

Ένα λεπτό αργότερα η Γιουβέντους απείλησε με τον Κόστα ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι πήρε απίστευτη τροπή και στο 81’ ο Ντι Λορέντσο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το γόνατο από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

Η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην Νάπολι και το 92’ ο Κουλιμπαλί «κρέμασε» την ομάδα του, πέτυχε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3 υπέρ της Γιουβέντους.

Σκόρερ: 16′ Ντανίλο, 19′ Ιγκουαΐν, 62′ Ρονάλντο, 92′ αυτ. Κουλιμπαλί – 66′ Μανωλάς, 68′ Λοσάνο 81′ Ντι Λορέντσο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαρτουτσιέλο): Στσέζνι, Ντε Σίλιο(15’ Ντανίλο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα(60’ Τζαν), Πιάνιτς, Ματουϊντί, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαίν(75’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

ΝΑΠΟΛΙ (Αντσελότι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ(46’ Ρουί), Καγιεχόν, Άλαν(74’ Ελμας), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε(46’ Λοσάνο), Ρουίζ, Μέρτενς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ