Δέκα λεπτά… έφταναν στην Παρί ΣΖ

Για την 22η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, η Παρί ΣΖ, η Μονπελιέ και η Λύων πήραν τις νίκες, ενώ ισόπαλη αναδείχθηκε η Τουλούζ με την Ανζέ.

Η Ρεν κρατούσε την ισοπαλία στο «Παρκ ντε Πρενς» για μία ώρα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως σε ένα δεκάλεπτο το σκορ εκτοξεύτηκε σε 4-1. Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με τον Καβάνι, αλλά ο Νιάνγκ έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν όσο μπορούσαν στην πίεση της ομάδας του Τούχελ, αλλά από τη στιγμή που ο Ντι Μαρία έγραψε το 2-1 στο 60΄ κατέρρευσαν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ στα επόμενα λεπτά, από τον Μπαπέ και ξανά τον Καβάνι, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και ξανάφερε την Παρί στο +13 από τη δεύτερη Λιλ, με δύο αγώνες λιγότερους!

Η Μονπελιέ πήρε άνετη νίκη με 2-0 επί της Καέν εντός έδρας. Σε οκτώ λεπτά οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς, με τα τέρματα των Λαμπόρντ και το αυτογκόλ του Μπαϊς. Ανέβηκε στην 6η με 35 π. και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Λυών πέρασε από την έδρα της Αμιάν με 0-1 και συνεχίζει το κυνήγι της Λιλ που βρίσκεται στην 3η θέση. Το τέρμα πέτυχε ο Ντεναγιέ στο 50′. Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Τουλούζ και Ανζέ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ