Δήμαρχος ο Μποναβεντούρε Καλού

Δήμαρχος της πόλης Βαβουά είναι ο Μποναβεντούρε Καλού.  Ο πρώην άσος των Παρί Σεν Ζερμέν, Οσέρ και Φέγενορντ διέπρεψε στις τοπικές εκλογές και αναδείχθηκε δήμαρχος της πόλης των 500 χιλιάδων κατοίκων. Ο Καλού υποσχέθηκε νέες θέσεις εργασίας και καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο 40χρονος, πλέον, Καλού αδελφός του Σάλομον Καλού της Χέρτα Βερολίνου, άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Φέγενορντ, στην οποία έμεινε για έξι χρόνια, ενώ στη συνέχεια «μετακόμισε» στη Γαλλία και φόρεσε τις φανέλες της Οσέρ, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λανς, ενώ στην τελευταία χρονιά της καριέρας του αγωνίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τα «χρώματα» της Αλ Τζαζίρα. Να σημειωθεί πως είχε 40 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ