Δήμητρα Παντελιάδου στο Kingsport.gr: “Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι”

Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 13η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Δήμητρα Παντελιάδου, μίλησε στο Kingsport.gr και τον Γιάννη Δρόσο.

Η άσος του Άρη τόνισε πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο βαθμός για την ομάδα της, η οποία δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει φέτος μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά, μίλησε στο Kingsport.gr για:

Για τον αγώνα: «Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Γιατί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε φέρει πάλι ισοπαλία, πάλι χάναμε 1-0 και ισοφαρίσαμε, δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε. Το ίδιο πράγμα πάθαμε και εδώ».

Για τον αντίπαλο του Άρη, τον Ατρόμητο:  «Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι έχει καλή ομάδα, ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το καλό είναι αυτό, γιατί τα τελευταία χρόνια όσο έπαιζα, καμία ομάδα δεν προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, όλη την ώρα διώχνανε και δεν έπαιζαν τη μπάλα κάτω. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ατρομήτου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε το ματς εμείς. Δυστυχώς αυτά τα αποτελέσματα υπάρχουν».

Για τη συνέχεια: «Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια και στον Ατρόμητο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ