Δίκαιη μοιρασιά στην Τρίπολη

Στην παγερή Τρίπολη, με το ψιλόχιονιο και τον πολύ δυνατό αέρα να κάνουν την εμφάνιση τους από τις πρώτες πρωινές ώρες, Αστέρας και Ατρόμητος δεν κατάφεραν να παράγουν ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο(ελάχιστες οι αξιόλογες τελικές προσπάθειες προς την εστία) κι έτσι δίκαια συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας(1-1).

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Καλτσάς για λογαριασμό του Αστέρα στο 24ο λεπτό. Ο Ρόλε εκτέλεσε ένα κερδισμένο κόρνερ από τα δεξιά και σε μία φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Ορτέγκα με τον Μέγερι να διώχνει την κεφαλιά του και τον Καλτσά να παίρνει το ριμπάουντ στέλνοντας με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες κλείστηκαν πίσω έτσι ώστε να διασφαλίσουν το τελικό αποτέλεσμα, επιτρέποντας έτσι στους φιλοξενούμενους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να τους πιέσουν ψηλά.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε σε πανομοιότυπη φάση στο 82‘. Εκτέλεση κόρνερ για τον Ατρόμητο στην ίδια πλευρά με τον Ουάρντα να πιάνει μια εξαιρετική κεφαλιά μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Παπαδόπουλο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρίσκει τον Ατρόμητο στην 4η θέση με 40 βαθμούς και τον Αστέρα ακόμη στην 12η με μόλις 22.

 

Λεπτό προς λεπτό:

Α’ ημίχρονο:

12′ Καλή φάση για τον Αστέρα, με την εκτέλεση φάουλ του Ρόλε από αριστερά να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο αμαρκάριστος Καλτσάς όμως πλάσαρε απελπιστικά άουτ!

23′ Δυνατό σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ έπειτα από προβολή του αμυντικού.

24′ Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ από το κερδισμένο αυτό κόρνερ με σκόρερ τον Καλτσά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ρόλε από τα δεξιά και σε μία φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Ορτέγκα με τον Μέγερι να διώχνει την κεφαλιά του και τον Καλτσά να παίρνει το ριμπάουντ στέλνοντας με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

38′ Κεφαλιά του Πασαλίδη από κερδισμένο κόρνερ με την μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.

 

Β’ ημίχρονο:

79′ Κεφαλιά του Μανούσου, η μπάλα εύκολα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου σε αυτή την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο!

82′ Ισοφάρισε ο Ατρόμητος, κι αυτός σε εκτέλεση κόρνερ. Εκτελεστής ο Ούμπιντες από τα δεξιά με τον Ουάρντα να πιάνει μια εξαιρετική κεφαλιά μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Παπαδόπουλο.

90′ Πλασέ του αμαρκάριστου Κουλούρη μέσα στην μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς(Δουβίκας 90’+1), Ρόλε(69′ Τσιλιανίδης), Φερνάντες, Αραβίδης(75′ Μανιάς).

 

Ατρόμητος Αθηνών(Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι(Θεοδωράκης 45′), Κιβρακίδης(74′ Μανούσος), Χατζησαϊας, Ούμπιντες, Κατράνης, Ουάρντα, Ενσικουλού(Βασιλακάκης 45′), Κουλούρης, Μπρούνο, Μάντσον, Καρασαλίδης.

 

Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς(10′)/Κιβρακίδης(23′), Καρασαλίδης(47′)

 

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητές: Κοτσάνης(πρώτος), Ευθυμιάδης(βοηθός), Μωυσιάδης(βοηθός), Βάτσιος(τέταρτος)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ