Δίκαιο νεανικό διπλό

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Ξάνθης καθότι γνώρισε δίκαιη ήττα στο Xanthi FC Arena από το νεανικό σύνολο του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν δεν ήταν ο εκπληκτικός Ζίβκοβιτς το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η μοναδική στιγμή στην οποία παραβιάστηκε η εστία των γηπεδούχων ήταν στο 69ο λεπτό όπου ο κορυφαίος της αναμέτρησης Γιάννης Μπουζούκης με ένα ασύλληπτο σουτ κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πιέσει τον αντίπαλο ώστε να δημιουργήσει σοβαρές φάσεις στην εστία του.
Ο νεανικός οίστρος και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το άψογο κοουτσάρισμα του Γιώργου Δώνη επέτρεψαν στο τριφύλλι να φύγει με το διπλό απο τα Πηγάδια για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβρη του 2015 (πάλι με 0-1) με γκολ του Τελάντερ.
Να σημειωθεί επίσης ότι στο 80’ της αναμέτρησης υπήρχε 10λεπτη διακοπή λόγω χαμηλής τάσης ρεύματος των πυλώνων φωτισμού του γηπέδου. Επίσης στο 99’ ο Ντουρίτσκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από εκτός φάσης χτύπημα στον Οικονόμου.
ΞΑΝΘΗ (M. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Μπαξεβανίδης (84’ Ορφανίδης), Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας (56’ Κάντε), Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κίκε, Κάστρο (46’ Φασίδης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Δώνης (74’ Τζανδάρης), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (79’ Στάικος), Μουνιέ (88’ Εμμανουηλίδης).
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ