Δίλημμα στη Μίλαν σχετικά με τον δανεικό, Σελεμάεκερς

Η Μίλαν αντιμετωπίζει ένα δίλημμα σχετικά με το μέλλον του Αλέξις Σελεμάεκερς, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, ο Σελεμάεκερς έφτασε στην ιταλική ομάδα ως έκπληξη για να αντικαταστήσει τον Σούσο στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Βέλγος διεθνής με την Κ21 είχε λογιστεί ως μία μακροχρόνια επιλογή από τους σκάουτερ των “Ροσονέρι” μετά την είσοδο του στην πρώτη ομάδα και είχε επιλεχθεί λόγω της προσαρμοστικότητας του να αγωνίζεται τόσο ως δεξί χαφ και μπακ.

Ο 20χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 32 λεπτά αφότου έφτασε με εξάμηνο δανεισμό με κόστος 3 εκατομμύρια ευρώ. Θα χρειαστούν ακόμα 4 για να τον αγοράσουν από την ομάδα των Βρυξελλών, αλλά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, η Μίλαν είχε λίγο χρόνο για να τεστάρει τις ικανότητες του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ