Δανάη Σιδηρά: ”Μεγάλη μου τιμή και περηφάνια το νταμπλ”

Οι Apollon Ladies, συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στην Κύπρο καθώς κατέκτησαν το νταμπλ για ένατη συνεχή χρονιά.

Μία από τις καλύτερες παίκτριες του Απόλλωνα, η Δανάη Σιδηρά, δήλωσε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και τον Γιάννη Δρόσο:

Για τη φετινή χρονιά:

«Ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες η φετινή για την ομάδα μου! Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ψυχολογία και η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη, όμως μετά απο χρόνο καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας! Κλείδωσαμε το πρωτάθλημα από την αρχή του δεύτερου γύρου και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο μας! Είναι μεγάλη μου τιμή και περηφάνια που καταφέραμε για μια ακόμα χρονιά και ένατη συνεχόμενη να κάνουμε νταμπλ! Το αξίζαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό! Θέλω μέσα απο το kingsport.gr να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μου και καλές διακοπές!»

Για την αρχηγό της ομάδας, Μαργαρίτα Σοφοκλέους, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της:

«Όσον αφορά την κάπτεν μου, είναι ένα υπόδειγμα παιδιού αλλά και πολύ καλή παίκτρια! Έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Απόλλωνα και χάρηκα πολύ που την είχα συμπαίκτρια! Θα την χαρακτήριζα “βράχο” στην άμυνα μας! Εύχομαι απο ‘δω και πέρα ό,τι καλύτερο στη ζωή της και πάνω απο όλα υγεία!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ