“Δεν αναγνωρίζουμε στο Υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν”

Με αφορμή τη μη διοργάνωση Ολυμπιακού τουρνουά από την Ελλάδα, πολλοί είναι αυτοί που θεώρησαν ότι ο λόγος είναι η κόντρα της ΕΟΚ με την Πολιτεία. Κάτι τέτοιο το διέψευσε όμως το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Για τον λόγο πως η Ελλάδα δεν θα αναλάβει τη διοργάνωση ενός εκ των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά, πολλοί θεώρησαν πως αυτό συνέβη εξαιτίας κόντρας ανάμεσα στην Πολιτεία και την Ομοσπονδία μπάσκετ, όμως από το υφυπουργείο αθλητισμού τόνισαν πως δεν αναγνωρίζουν καμία κόντρα με κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού:

“Δεν αναγνωρίζουμε στο Υφυπουργείο καμία απολύτως κόντρα με κανέναν! Όλα αξιολογούνται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης ενός Προολυμπιακού τουρνουά προϋποθέτει μια προκαταβολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το συνολικό κόστος της διοργάνωσης αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια. Πόσα από αυτά είχε -άραγε- εξασφαλίσει η ΕΟΚ, προκειμένου να λένε, όσοι λένε, για κόντρες και έλλειψη στήριξης από τη Πολιτεία;

Από μέρους μας όλα είναι ανοικτά…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ