Με απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ (19:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία μετράει αρκετές απουσίες.

Το Τριφύλλι παρατάσσεται κόντρα στους Κρητικούς χωρίς τους τιμωρημένους Κουρμπέλη, Ινσούα και Γιόχανσον. Εκτός αποστολής όμως έμειναν και οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Ξενόπουλος, Αθανασακόπουλος και Σέχου.

Το… απρόοπτο όμως της τελευταίας προπόνησης ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν προπονήθηκε. Έτσι έμεινε και αυτός εκτός.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ηττήθηκε στα Χανιά και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ