Δεν προπονήθηκε ο Μπεντίλ, κανονικά ο Καλάθης

Με την προπόνηση της Δευτέρας(9/3) ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε για την 29η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται στον αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε που έχει χαρακτηριστεί ματς Do or Die τόσο για αυτούς όσο και για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε στη διάθεση του τον Μπεντίλ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των «πρασίνων». Αντίθετα ο Νικ Καλάθης ξεπέρασε το πρόβλημα του και προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα δίνοντας τέλος στην αγωνία του τεχνικού επιτελείου σχετικά με την χρησιμοποίηση ή μη στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ