Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, προχωρά στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ

Η ΑΕΛ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της κόντρα στην Καλαμάτα, καθώς στο πρώτο ματς οι “βυσσινί” είχαν ηττηθεί με 3-0 στην Καλαμάτα. Τελικά η ομάδα της Λάρισας κέρδισε με 1-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Λάρισας είναι η πρώτη από την Σούπερ Λιγκ 1, που αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδος.

Πήρε την πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε και μέσα στην Βέροια την ομάδα της πόλης με 2-1 και πήρε την πρόκριση στην φάση των “16” του θεσμού.

ΑΕΛ – Καλαμάτα 1-0

Καλύτερη η ΑΕΛ, άσκησε μεγάλη πίεση στην Καλαμάτα στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο γκολ.

Κάτι που κατάφερε όμως στο δεύτερο ημίχρονο και το 50ο λεπτό. Ο Τσεβελεκίδης έκανε χέρι εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Στεφανάκο για το 1-0, βάζοντας στο παιχνίδι της πρόκρισης τους Λαρισαίους.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση μετά την επίτευξη του γκολ και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 64′ ο Κάτσε βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Στεφανάκο να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Άγγιξε το 2-0 και στο 78′ η Λάρισα, με τον Μόρα που έκανε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας έδιωξε εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 87′ με τον Ντάουντα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την Καλαμάτα να παίρνει την πρόκριση και την ΑΕΛ να αποχαιρετά την διοργάνωση.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρ, Ντάουντα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς

Βέροια ΝΠΣ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ισορροπημένο ματς στην Βέροια. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε απόδοση και ευκαιρίες, με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίρνει την πρόκριση στους “16”.

Αρχικά ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Παμλίδη στο 37′, με σουτ έξω από την περιοχή. Ωστόσο η Βέροια δεν άργησε να αντιδράσει. Ο Μεληκιώτης στο 41′ έκανε το 1-1, με ωραία λόμπα μέσα από την περιοχή.

Το 2-1 για την νίκη του ΠΑΣ έκανε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+4′ ο Πήλιος, καθαρίζοντας την πρόκριση.

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης, Χαντζάρας, Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία, Νάουμετς, Λέο, Ξυδάς, Παμλίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ