Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Κορασίδων

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Κορασίδων να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Αγγλία και έτσι τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου της Elite Round, ισοβαθμώντας με 4 βαθμούς με την Ουγγαρία.

Τα κορίτσια του Αντώνη Πριόνα έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τις Αγγλίδες που έκαναν το 3 στα 3 στον όμιλο.

Στο 25ο λεπτό, η Αγγλία έκανε το 0-1 με σκόρερ τη Γκραντ.

Στο 51’ η Στέιμπλς κέρδισε πέναλτι από την Βοριά, που το μετέτρεψε σε γκολ η Φίλις για το 0-2.

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Βλασιάδου, Τσουκαλά, Βοριά, Ράκου (60’ Ξανθή), Μαρκούτσα (73΄Βασιλακάκου), Παπαθεοδώρου, Πρίφτη, Παχάκη (86’ Τσαραντάνη), Ευθυμίου (61’ Βοΐλα), Ακριβάκη (86’ Παπαγεωργίου), Γρηγοριάδη.

Αγγλία (Γκέμα Γκρέιντζ): Όρμαν, Χακ, Λε Τισιέρ, Φίλις, Ντέιλ, Γκραντ, Φλέμινγκ (61’ Μέι), Τζόνσον (46’ Κρούκσαντ), Ρόμπινσον, Κουέρκ (52’ Μόρις), Στέιμπλς (62’ Μάθιους).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ουγγαρία νίκησε τη Γεωργία με 4-0.

Η τελική βαθμολογία:

  1. Αγγλία 9
  2. Ελλάδα 4
  3. Ουγγαρία 4
  4. Γεωργία 0
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ