Δεν τα κατάφερε η Εθνική παίδων

Η Τσεχία σταμάτησε τα όνειρα της Εθνικής Παίδων Ελλάδας στο Euro Κ17  2019 κσθως επικράτησε με 2-0. Η γαλανόλευκη έφτασε μέχρι την τελική φάση για δωδέκατη φορά στην ιστορία της .

Η Ελλάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45′ με τον Τζόλη διοτι δεν ήταν  εύστοχος απο τα έντεκα  βήματα, ο ιδιος παικτης κέρδισε πέναλτι από τον Σίλχαρτ.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο 53′ με το πλασέ του Σέικ μέσα από τη μικρή περιοχή (1-0).  Η Εθνική προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και αυτό ειχε ωε αντίκτυπο τα αμυντικά κενά .

Στο 65′ ο Πεχ εκανε το 2-0 στέλνοντας την ομάδα του στους «8» της διοργάνωσης μαζί με το Βέλγιο από τον 1ο όμιλο.

ΤΣΕΧΙΑ: Χόρνιτσεκ, Κόζελουχ, Μάτις, Στάρι, Κούρκα, Χέλεμπραντ, Χάγιεκ (90+1′ Σίμεκ), Σίλχαρτ (62′ Πεχ), Βογιάστσκε (71′ Ρίτερ), Σιπ (71′ Χρόνικ), Σέικ (90′ Τούλα).

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Κεχαγιάς): Τζολάκης, Τσαβός (85′ Μανίσογλου), Ασλανίδης, Παναγιώτου, Τζόλης (66′ Μπελεβώνης), Σουρλής (79′ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (85′ Καρακούτης), Λιάτσος (78′ Σιατούνης), Αρσενίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ