Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην Κροατία

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 10-6 στην Κροατία για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και γνώρισε άλλη μια εκτός έδρας νίκη από την αήττητη ομάδα του ομίλου, δυσκολεύοντας την πρώτη δυάδα.

Οι Πειραιώτες είχαν και πάλι κάκιστο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω με 2 γκολ σε 11 προσπάθειες. Την ίδια στιγμή, η Γιουγκ είχε 6 γκολ σε 9 προσπάθειες.

Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στην τρίτη περίοδο, όπου οι Κροάτες κυριάρχησαν απόλυτα και ξέφυγαν 9-4, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αδυνατούσε να βρει λύσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ο Φάτοβιτς με πέναλτι, ο Λοζίνα με πολύ ωραίο γκολ από τα 2μ. και ο Γιόκοβιτς στον παίκτη παραπάνω ήταν αυτοί που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ (με σερί 6-0 μετά το 3-4) και “ καθάρισαν” το ματς. Το τελικό 10-6 αντικατοπτρίζει σε γενικές γραμμές την εικόνα του αγώνα, με τους “ ερυθρόλευκους” να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και να μην καταφέρνουν να “ ζορίσουν” τη Γιουγκ, η οποία είναι πλέον “ αγκαλιά” με την πρώτη θέση του Β  ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-1, 3-0, 1-2

Διαιτητές: Σεβέρο (Ιταλία), Γκόμεθ (Ισπανία)

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 3, Γκαρσία 1, Λοζίνα 1, Μερκούλοφ 1, Κρζιτς, Ζουβέλα, Μπένιτς 3, Παπαναστασίου, Βουκόγεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ