Δεν την σταματάει κανείς…

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας για πρώτη φορά από τότε που ανέβηκε στην Superleague. Η ομάδα της Λαμίας κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 2-1, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι, για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και βρίσκεται πλέον στην 10η θέση με 20 βαθμούς.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν για τους «κυανόλευκους» ο Μπαράλες (12’ & 24’) και για τον Απόλλων Σμύρνης ο Ελ Χέλβε (18’).

Ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα για τον Μπάμπη Τεννέ που επέστρεψε στο ΔΑΚ Λαμίας αυτή τη φορά σαν αντίπαλος, ο οποίος όμως έλαβε δυνατό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της Λαμίας.

Ο αγώνας:

Στο 2ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Ντ’ Ούρσο, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μελίσσα.

Στο 12ο λεπτό ο Μπαράλες ξέφυγε από τον Βαφέα και άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 υπέρ της Λαμίας.

Με εξαιρετικό σουτ του Ελ Χέλβε μέσα στην περιοχή στο 18ο λεπτό του αγώνα, ο Απόλλωνας ισοφάρισε και έκανε το 1-1.

Ο Κύργιας στο 22ο λεπτό μάρκαρε σκληρά και χάρισε στον Μπερτόλιο ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες και έδωσε το προβάδισμα ξανά στους κυανόλευκους κάνοντας το 2-1.

Ο Μελίσσας στο 21ο λεπτό μπλόκαρε, μετά την φοβερή ατομική προσπάθεια του Τομάς.

Έψαχνε το γκολ η Λαμία για να «κλειδώσει» το προβάδισμα της, αλλά ο Χουάντερσον στο 37ο λεπτό είπε «όχι» στο σουτ του Δημούτσου από τη μεγάλη περιοχή.

Απάντησε ο Απόλλων στην ευκαιρία της Λαμίας με νέα ευκαιρία του Ντ’ Ούρσο στο 39ο λεπτό του ματς που κατέληξε άουτ.

Νέα ευκαιρία στο 43ο λεπτό του αγώνα με δημιουργό τον Δημούτσο από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Χουάντερσον σε κόρνερ.

Με προβάδισμα της Λαμίας αποχώρησαν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια.

Γρήγορο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με την Λαμία να έχει μπει πιο δυνατά.

Στο 72ο λεπτό ο Επστάιν έκανε μια προσπάθεια για τη Λαμία, αλλά υποδείχθηκε με καθυστέρηση σε θέση οφσάιντ.

Προσπαθούσε ο Απόλλωνας να ισοφαρίσει το σκορ, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την Λαμία.

Το παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ της Λαμίας, με τους Φθιώτες να παίρνουν μία τεράστια ανάσα και τον Απόλλωνα Σμύρνης να οριστικοποιεί την «πτώση» του στην β’ κατηγορία και τον τεχνικό της Μπάμπη Τεννέ να δηλώνει πως μέλημα της Ελαφράς Ταξιαρχίας πια είναι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημούτσος, Μπουλούλης, Μπαράλες, Τομάς

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ( Μάκης Χάβος ): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο(85’ Χουάν Τομάς Καμπασόλ), Καραμάνος, Πίτι(61′ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας(46’ Μπουλούλης), Βάντερσον

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Ουριουέλα, Κύργιας, Βαφέας, Γκίνο(58′ Γαρουφαλιάς), Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο(46’ Ναδάλες), Στάθης, Ντ’ Ούρσο, Ελ Χέλβε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ