Δεν το …κουνάει από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με την Μπάγερν, δίνοντας έμφαση ωστόσο, στο πόσο χαρούμενος αισθάνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο επιθετικός των Βαυαρών παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι είχε πολλές προτάσεις, το καλοκαίρι που πέρασε, από άλλες ομάδες των οποίων όμως, τις πόρτες κράτησε κλειστές, δηλώνοντας πως είναι ευτυχισμένος στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λεβαντόφσκι απέδειξε έμπρακτα την πίστη του απέναντι της, «κόβοντας» τα φτερά σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, που έκαναν …όρεξη να τον δουν να φιγουράρει με την δική τους φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπήρχαν κάποια πράγματα στην Μπάγερν που δεν μου άρεσαν και ήθελα να μιλήσω για αυτά. Είχα πολλές προσφορές από διάφορες ομάδες.

Υπήρχε μια παράξενη ατμόσφαιρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταξύ των συλλόγων και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό. Ήθελα να κάνω μια δήλωση λέγοντας πως αν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με εμένα, καλύτερα να φύγω. Η απάντηση της Μπάγερν βέβαια θα ήταν όχι.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι απογοητευμένος. Βρίσκομαι σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου. Ίσως η δημοτικότητα της Μπάγερν παγκοσμίως να είναι κάπως χαμηλότερη από άλλα κλαμπ, αλλά αν δεν ήμουν ευτυχής εδώ θα έφευγα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους στόχους μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και μπορούμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Παρόλο που προς το παρών υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ