Δεύτερη η Σοσιεδάδ, επικράτησε με ανατροπή η Έιμπαρ

Στην δεύτερη θέση και ένα βαθμό πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον η Σοσιεδάδ που επικράτησε της Αλαβές, ενώ η Έιμπαρ έφερε τα «πάνω κάτω» στην Σεβίλλη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστής της Laliga.

Έιμπαρ – Σεβίλλη 3-2

Με ανατροπή η Έιμπαρ πήρε την νίκη κόντρα στη Σεβίλλη με 3-2 και έφτασε τους πέντε βαθμούς.

Οι «Ανδαλουσιάνοι» προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Οκάμπος στο 11′, ενώ το 0-2 έκανε ο Τόρες στο 33′.

Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος άλλαξαν όλα. Στο 65′ με εκτέλεση πέναλτι ο Ορεγιάνα έκανε το 1-2, το 2-2 ο Λεόν στο 77′, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 82′ ο Κότε.

Θέλτα – Εσπανιόλ 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Θέλτα και Εσπανιόλ, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με τον ένα βαθμό στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Στο 48’ ο Αντριά Πεδρόσα σημείωσε το 0-1 ωστόσο 90’+5’ ο Μίνα ισοφάρισε για την Θέλτα και το τελικό 1-1.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές 3-0

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ρεάλ Σοσιεδάδ που επικράτησε της Αλαβές με 3-0, φτάνοντας τους 13 βαθμούς και την δεύτερη θέση.

Μόλις στο 19’ ο Ογιαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 41’ ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Το τρίτο και τελευταίο γκολ της Σοσιεδάδ πέτυχε ο Χοσέ στο 32’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ