Δηλώνει συμμετοχή στο draft του NBA ο Ρογκαβόπουλος

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, θα δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ, όποτε και αν πραγματοποιηθούν τελικά αυτά.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία και του απομένει μόνο ένα έγγραφο, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή και να συμπεριληφθεί το όνομά του στους κορυφαίους νέους παίκτες του πλανήτη.

Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, δείχνοντας την ποιότητα και τα προσόντα του τόσο με τις μικρές Εθνικές, οσο και με την ΑΕΚ, με την οποία φέτος πήρε χρόνο, κυρίως μέσα στο 2020. Μάλιστα με τις εμφανίσεις του ξεχώρισε, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και με τους άντρες.

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες δεν έχουν αλλάξει την τελική ημερομηνία δήλωσης, γι αυτό και όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες δηλώνουν τώρα συμμετοχή στο Draft. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πώς και πότε θα γίνει (μέσω ίντερνετ ή δια ζώσης) το Draft, ενώ βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το πότε θα συνεχιστεί το NBA, γιατί εάν αυτό γίνει, τότε η διαδικασία του πάει για Σεπτέμβριο.

Την φετινή σεζόν ο Ρογκαβόπουλος είχε 2,1 πόντους και 1,7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9 αγώνες στην Basket League και 5 πόντους μέσο όρο σε 3 αγώνες στο Basketball Champions League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ