Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Με τον Πιτίνο θα είμαστε στο φάιναλ-φορ”

Την πεποίθηση και τη βεβαιότητα ότι ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο φαιναλ-φορ της ευρωλίγκας εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γιώργο Βόβορα τον επόμενο head coach της ομάδας όπως χαρακτηριστικά είπε.

Συγκεκριμένα την δυνατότητα να του κάνουν ερωτήσεις, έδωσε στους χρήστες του instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο και PAO Alive.

O διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού έδειξε την βεβαιότητα του πως ο Ρικ Πιτίνο θα οδηγήσει τους πράσινους στο Final 4, ενώ διάλεξε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του παίκτη στον Παναθηναϊκό την τελευταία 20ετία.

Επιπλέον ανέφερε πως αν ο Αμερικανός θρύλος της προπονητικής και του NCAA έδινε αρνητική απάντηση, θα συνέχιζε ο Γιώργος Βόβορας στον πάγκο της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως θα είναι ο επόμενος head coach του τριφυλλιού μετά τον Πιτίνο.

Τέλος επανέλαβε για άλλη μια φορά σε ερώτηση για τη πιθανή αγορά της ΠΑΕ, ότι εφόσον πιαστεί ο στόχος του PAO Alive (20.000.000) και γίνει το γήπεδο, τότε θα προσπαθήσει να την αποκτήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ