Δημήτρης Ιτούδης: “Πιστεύαμε στην ανατροπή”

Η ΤΣΣΚΑ θα βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό της ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει απλόχερα συγχαρητήρια στους παίκτες του καθώς εκείνοι ήταν που οδήγησαν την ομάδα του “στρατού” στο ραντεβού με την Εφές.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στην flash δήλωση που έκανε μετά τη λήξη του ημιτελικού ανέφερε, «Νιώθω ωραία. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε σε όλο το ματς  πως μπορούσαμε να το πούμε. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο, αλλά το πιστεύαμε. Τα καταφέραμε. Γυρίσαμε τρεις φορές.

Κρατήσαμε μια εξαιρετικά επιθετικά ομάδα σε 10-12 πόντους στο φινάλε. Ήταν μια απίστευτη επιστροφή των παικτών μου, συγχαρητήρια. Σε αυτούς οφείλεται. Είχαμε τεράστια πίστη. Τα έχουμε καταφέρει ξανά. Έχουμε μια σπουδαία αντίπαλο μπροστά μας, που κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Είδα τα τρία δεκάλεπτα του ημιτελικού της Εφές. Θα το δω και θα το αναλύσω με το επιτελείο μου. Η Εφές είναι εξαιρετική ομάδα κι έχει καταπληκτική ψυχολογία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ