Δημήτρης Ρίζος: “Σταθερή η πορεία του ΠΑΟΚ”

O πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ρίζος μίλησε στο PAOKDAY για την πορεία του “Δικεφάλου” την φετινή σεζόν, για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και  για την ακαδημία τερματοφυλάκων που έχει δημιουργήσει

Αναλυτικά, όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

 Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
“Αξιόλογη και σταθερή η πορεία που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί μια ομάδα να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Σε αυτό βοηθάει πολύ και το ρόστερ της ομάδας.”

 Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
“Για την Ευρώπη χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος. Πρέπει πρώτα να μπουν οι βάσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά να δούνε οι ομάδες και την Ευρώπη. Έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ με τον κύριο Σαββίδη έχει πλέον άλλη αίγλη Αν καταφέρει να φτιάξει ένα γήπεδο θα είναι αντάξιο σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Όλα θέλουν υπομονή και σωστή οργάνωση. Μεγάλο παράδειγμα  σε αυτό που λέω είναι η Λίβερπουλ!!Ο προπονητής έδωσε στόχο τρία χρόνια για πρωτάθλημα και το βλέπουμε φέτος πως τα πηγαίνει στην Αγγλία.”

 Για την παρουσία του Πασχαλάκη με την φανέλα του ΠΑΟΚ:
“Αν καταφέρει και αρχίζει να παίζει πιο πολύ με τα πόδια όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο σύγχρονο τερματοφύλακα και να βοηθάει την ομάδα με εξόδους έξω από την εστία πιστεύω πως θα μπει σε ευρωπαϊκά πρότυπα.Ο τερματοφύλακας είναι ουσία και οχι σόου.”

Για την ακαδημία τερματοφυλάκων που έχει φτιάξει:
“Στόχος της ακαδημίας μου είναι να βγουν πρώτα σωστοί άνθρωποι και μετά τερματοφύλακες για καριέρα.Κάθε μέρα τονίζω στα παιδιά πως αυτή η θέση θέλει πολύ υπομονή, γερά νεύρα και πάρα πολύ αγάπη!!!! Είναι κάτι που δεν υπήρχε στο νομό Καβάλας.

Μέσα από αυτή την ακαδημία  θέλω όσα έζησα και όσα δεν έζησα στο ποδόσφαιρο σαν τερματοφύλακας να τα μεταδώσω στα νέα παιδιά. Στο διάστημα πέντε μηνών που έχω αρχίσει δόξα τω Θεώ πάει πολύ καλά και χαίρομαι για την αγάπη των παιδιών και γονέων προς το πρόσωπό μου για την επαγγελματική δουλειά που κάνω”

πηγή: paokday.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ