Δημήτρης Χατζηισαΐας στο Kingsport.gr: ”Ο πατέρας μου ήταν πάνω απ’ όλα και του οφείλω πολλά!”

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μιλάει αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Δημήτρη Μαγγανάρη.

Από τα βασικά στελέχη της άμυνας του Ατρομήτου αναφέρεται για την φετινή μαγική πορεία των Περιστεριωτών στο πρωτάθλημα, για την έξοδο στην Ευρώπη και για το μυστικό της επιτυχίας.

Ακόμα, αποκαλύπτει τα σχέδια του για το καλοκαίρι, για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και αν σκέφτεται το εξωτερικό.

Επίσης, μιλάει για την κλήση του στην εθνική, για τον Νταμίρ Κάναντι και τέλος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα, το οποίο το αφιέρωσε στον πατέρα του.

Αναλυτικά, η συνέντευξή του στο Kingsport.gr:

 

”Θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ακόμα πιο ψηλά”

Ο στόχος επετεύχθη με την 4η θέση και έξοδος στην Ευρώπη. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

«Ο στόχος του να βγούμε στην Ευρώπη επετεύχθη και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτο. Πιστεύω αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποια παιχνίδια, θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Πιστεύατε ότι μπορείτε να πάτε ψηλότερα, μέχρι και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος;

«Ναι, κάποια στιγμή στην διάρκεια του πρωταθλήματος, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία και μέχρι το τέλος να είμαστε πολύ κοντά στις δυο πρώτες θέσεις».

Ο Ατρόμητος φέτος είχε από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Που πιστεύεις ότι οφείλεται;

«Το ότι έχουμε από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος οφείλεται σίγουρα στην ομαδική προσπάθεια. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και ότι με αρκετά παιδιά έχουμε ξανά αγωνιστεί μαζί σε άλλες ομάδες, αλλά γενικά όλη η ομάδα φέτος ήταν μια μεγάλη και καλή παρέα. Αυτό πιστεύω βγήκε και στο γήπεδο».

Αρκετοί νέοι παίκτες  και ‘’δέσατε’’ σχετικά γρήγορα. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι όλοι ήμασταν μια μεγάλη και καλή παρέα, καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σκληρή ομαδική δουλειά».

 

”Μέσα στους επόμενους στόχους είναι να αγωνιστώ και στο εξωτερικό”

Μαζί με τον Ρισβάνη αποτελέσατε το πιο επιτυχημένο δίδυμο σε στόπερ. Παίζει ρόλο που είστε φίλοι και εκτός;

«Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και ναι με τον Σπύρο (Ρισβάνη) είμαστε πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου, μέσα στο γήπεδο ο καθένας ξέρει πολύ καλά το πώς παίζει ο άλλος και αυτό μας βοήθησε πολύ την φετινή χρόνια».

Είσαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι τελειώνει η σεζόν. Για του χρόνου τι σχέδια έχεις;  

«Ναι, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Τα σχέδια μου για του χρόνου είναι πρώτα να δουλέψω το καλοκαίρι ακόμα πιο σκληρά και να παρουσιαστώ ακόμα πιο βελτιωμένος την επόμενη σεζόν».

Θα μείνεις στον Ατρόμητο για να συνεχίσεις το …ευρωπαϊκό «ταξίδι»;

«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους από τους φροντιστές μέχρι τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο, που από την πρώτη στιγμή, μου έδειξαν ποσό με ήθελαν το περσινό καλοκαίρι και ποσό πολύ πίστευαν σε εμένα».

Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα ότι σκέφτεσαι εξωτερικό; Είναι κάτι που σε απασχολεί;

«Εμένα η δουλειά μου είναι μέσα στο γήπεδο. Να δουλεύω και να βελτιώνομαι συνεχώς, σίγουρα μέσα στους επόμενους στόχους είναι να αγωνιστώ και στο εξωτερικό».

 

”Στον πατέρα μου οφείλω πολλά, του έδωσα μια υπόσχεση πριν «φύγει»…”

Πιστεύεις πως πραγματοποίησες την καλύτερη σεζόν (σε αριθμούς) της καριέρας σου;

«Ναι πιστεύω ήταν μια πολύ καλή χρόνια και για την ομάδα και για εμένα προσωπικά».

Πως ήταν η συνεργασία σου με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι;

«Ο Κύριος Κάναντι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δουλεύεις μαζί με τους συνεργάτες του καθημερινά και ήταν μεγάλη μου χαρά που συνεργάστηκα μαζί του φέτος».

Κόντρα στον Αστέρα που σκόραρες και έδωσες τη νίκη στον Ατρόμητο, έδειξες τον ουρανό και αφιέρωσες το γκολ στο πατέρα σου. Πες μου πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

«Ο πατέρας μου ήταν πάνω απ’ όλα και ο καλύτερος μου φίλος. Ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα δίπλα μου σε κρύα, βροχές, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στον πατέρα μου οφείλω πολλά, του έδωσα μια υπόσχεση πριν «φύγει»… ξέρει αυτός!  Πιστεύω ότι είναι δίπλα μου και θέλω καθημερινά να νιώθει υπερήφανος για εμένα και την αδερφή μου».

 

”Η Εθνική Ελλάδας είναι κάτι που ήθελα πολύ”

Ο κος Σκίμπε σε κάλεσε στην Εθνική. Είναι κάτι που περίμενες ή το θεωρούσες δύσκολο λόγω των αρκετών καλών παικτών στην ίδια θέση;

«Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί με το εθνόσημο; Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, το περίμενα και δούλευα καθημερινά γι’ αυτό».

Ήταν ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα; Μπορεί να γίνει καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ καλό και ανταγωνιστικό μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο».

Χρόνος για διακοπές θα υπάρξει; Έχετε αφήσει τον προγραμματισμό στον Σιώπη;

«Σίγουρα θα πάμε κάποιες μέρες διακοπές, αλλιώς δεν θα βγει η επόμενη χρόνια!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ