Δημήτρης Χατζηισαϊας στο Kingsport.gr: ”Στόχος μας η πεντάδα και βλέπουμε…”

Ο ένας από τους δύο βασικούς αμυντικούς πυλώνες του Ατρομήτου, ο Δημήτρης Χατζηισαϊας μίλησε στο Kingsport.gr και στον Δημήτρη Μαγγανάρη.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι, εξέφρασε την γνώμη για την φετινή πορεία της ομάδας και για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, μίλησε για την «χημεία» της άμυνας και με τον Ανδρέας Γιαννιώτη, αλλά και για τον προπονητή του Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:

Θα ήθελα το σχόλιο σου για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί και ο Λεβαδειακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς αν παρουσιαστούμε σοβαροί και ακολουθήσουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής, θα το πάρουμε το παιχνίδι».

Για την πολύ καλή φετινή πορεία του Ατρομήτου, τι γνώμη έχεις;

«Εκτός  του ότι με όλα τα παιδιά, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, τόσο μέσα, όσο και εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και με τους προπονητές και με όλο το τιμ, το δείχνουμε και μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι ο Ατρόμητος , θα πάει πολύ καλά, γιατί του αξίζει να είναι εκεί πέρα».

Επειδή είσαι από τους βασικούς συντελεστές στην άμυνα μαζί με τον Ρισβάνη και μαζί με τον Γιαννιώτη, έχετε χτίσει ένα τοίχος. Πιστεύεις πως έπαιξε ρόλο που είχατε συνυπάρξει  και παλιότερα στον Πανιώνιο και έχετε «δέσει»;

«Έχουμε ‘’δέσει’’ και γενικά έχουμε ‘’δέσει’’ όλη η ομάδα. Και η τετράδα και η πεντάδα που είμαστε πίσω και είμαστε όλοι Έλληνες, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπήρχε και η χημεία από εκεί (τον Πανιώνιο), ξέρουμε πως παίζει ο ένας και ο άλλος, αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι αυτό».

Ο προπονητής  Νταμίρ Κάναντι τι επιρροή έχει σε εσάς;

«Ο προπονητής, μας δείχνει ότι μας πιστεύει πολύ και μας βοηθάει, για να τον βοηθήσουμε, όπως μας το λέει και κάθε φορά. Έχει πολύ καλό «σκεπτικό» για την Ελλάδα λόγω του ότι είναι από το εξωτερικό και αυτό μας βοηθάει πολύ».

Πιστεύεις πως ο Ατρόμητος θα είναι στην Ευρώπη ή θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα;

«Εντάξει δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, έχουμε δρόμο μπροστά. Στόχος μας είναι η πεντάδα και βλέπουμε… από εκεί και πέρα θα δείξει…»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ