Διάστρεμμα ο Περέα, ατομικό ο Μακέντα

Στη σημερινή προπόνηση (15/10) του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Περέα υπέστη διάστρεμμα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο Μακέντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στη μέση που είχε, ενώ ο Μπεκ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Επίσης, ενσωματώθηκαν στην προπόνηση οι διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Tο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης»

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Χουάν Περέα υπέστη διάστρεμμα, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε o Μακέντα, ενώ ο Μπεκ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι διεθνείς με τη Κ23, Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ